این واقعیت که طراحی ساختمان حدود 40 درصد از کل مصرف انرژی را در بسیاری از کشورها به خود اختصاص می دهد، اهمیت بهینه سازی مصرف انرژی در این صنعت را برجسته می کند. این امر به کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و پساب گازهای گلخانه‌ای در محیط‌ زیست معروف است. شکل ساختمان و پیکربندی پنجره بر شدت نور دریافتی و توزیع نور در سراسر ساختمان تأثیر می گذارد، به طوری که معماری و پنجره ها باید به گونه ای طراحی شوند که میزان مناسبی از نور خورشید وارد فضا شود.

پنجره دوجداره

پنجره دوجداره

پنجره‌های دوجداره دارای گاز آرگون در مقایسه با پنجره‌های تک جداره سنتی دارای ویژگی‌های عایق حرارتی قابل توجهی هستند که انها را در بازار محبوب میکند. شبیه‌سازی حرارتی یک ساختمان اداری نشان داد که استفاده از پنجره‌های دوجداره، با ضریب جذب حرارت خورشیدی پایین و نسبت انتقال نور بالا، در نمای ساختمان می‌تواند مصرف انرژی سالانه را تا ۴۳ درصد کاهش دهد. در کار دیگری، استفاده از عایق بر روی دیوارها و سقف‌های بیرونی و استفاده از پنجره‌های دوجداره به جای پنجره‌های تک جداره باعث کاهش میزان نفوذ هوا و مصرف انرژی سالانه شد.

میزان نور طبیعی خورشید که وارد ساختمان می شود هم به شرایط داخلی و هم به شرایط بیرونی بستگی دارد. شرایط داخلی شامل ابعاد و موقعیت پنجره‌ها، هندسه‌های اتاق و رنگ‌های دیوار داخلی و سطح است و شرایط بیرونی شامل انعکاس نور از محیط اطراف و همچنین چیدمان و ظاهر ساختمان‌های اطراف است. در بسیاری از موارد، مصرف بیش از حد انرژی در یک ساختمان به دلیل مشخصات ساختاری ضعیف و خواص عایق حرارتی اجزای ساختمان به ویژه پنجره ها ایجاد می شود.

میزان متفاوت ضخامت شیشه، فاصله بین شیشه‌ها، درجه شفافیت شیشه بر مصرف انرژی ساختمان میتواند اثرات مختلفی داشته باشد. نکته جدید این کار بررسی تأثیر ضخامت شیشه، فاصله بین شیشه ها، درجه شفافیت شیشه و گاز پر شده بر روی صرفه جویی در بار سرمایش و گرمایش است. با توجه به تنوع بسیار زیاد محصولات پنجره ای در بازار، موارد زیادی وجود دارد که سازندگان در انتخاب محصول مناسب با توجه به اقلیم محلی شکست می خورند. در این جا، با مدلسازی یک ویلا در سمنان، اثرات پیکربندی پنجره بر مصرف انرژی سالانه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج دو شهر تبریز و بندرعباس با اقلیم های متفاوت به مطالعه اضافه شد. با توجه به نتایج، مصرف انرژی را می توان، با انتخاب پیکربندی بهینه پنجره به حداقل رساند.

گروه تولیدی ساتیا وین به عنوان یکی از بزرگترین و مجهز ترین تولید کنندگان درب و پنجره های UPVC با استفاده از بهترین لوازم و یراق آلات موجود در بازار ایران مشغول به تولید درب و پنجره های UPVC با برندهای معتبر مانند وین تک، ویستابست، هافمن و دیگر از برندهای شناخته شده می باشد. این تیم با مدیریت جناب آقای بخشایش اداره میشود.

اقای بخشایش 09124873294

شما متن این مقاله را میتوانید در ویدئوی زیر که توسط هوش مصنوعی تولید شده ببینید.